• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۶۷۹۴
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵
بین الملل » غرب آسیا

موشک باران مقر فرماندهی صهیونی در محور نتساریم 

مقر فرماندهی و کنترل دشمن صهیونی در محور نتساریم با موشک‌های ۱۰۷ حزب الله لبنان هدف قرار گرفت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، العامودی گردان‌های شهدای الاقصی در کانال تلگرام خود تصاویری از موشک باران مقر فرماندهی و کنترل دشمن صهیونیست در محور نتساریم با موشک‌های ۱۰۷ منتشر کرد و نوشت این عملیات را در چارچوب نبرد طوفان الاقصی انجام داده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

حمله گروه‌های فلسطینی به محل تجمع نظامیان صهیونیست

ستاد اطلاع رسانی جنگ گردان‌های قدس در کانال تلگرام خود تصاویری از حمله مشترک با نیرو‌های شهید عمر القاسم به محل تجمع نظامیان دشمن در اردوگاه جبالیا و محور نتساریم با چندین خمپاره منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

عملیات پیشرفته حزب الله در کمین برای گولانی

نیرو‌های مقاومت لبنان با نصب کمین برای نظامیان صهیونیست در منطقه مثلث عیناتا، مارون الراس و عیترون در جنوب لبنان، به دشمن تلفات سنگین وارد کردند و در پی آن، دشمن نتوانست بار دیگر به این منطقه حمله کند. 
اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان بر ادامه مقابله با حملات رژیم صهیونیستی در محور‌های مختلف و وارد کردن خسارت‌ها و تلفات بیشتری به دشمن تاکید کرد. مهم‌ترین عملیات مقاومت، عملیات پیشرفته حیفا و نصب کمین مثلث عَیناتا، مارون الراس و عَیتَرون بود.
اتاق عملیات مقاومت اسلامی، بیانیه خود درباره تحولات اخیر میدانی نبرد اولی البأس را با پرداختن به عملیات پیشرفته موشکی حیفا آغاز کرد. در بیانیه آمده است: این عملیات در چارچوب وعده افزایش روند سلسله عملیات پیشرفته خیبر صورت گرفت و این سلسله عملیات نشان می‌دهد مقاومت تجهیزات خود را برای تضمین قدرت و آمادگی برای اجرای این نوع عملیات در حیفا و حتی ما بعد بعد حیفا آماده کرده است و این آمادگی‌ها برای دوره زمانی است که دشمن انتظار آن را ندارد. 

اتاق عملیات در پاسخ به روایت دشمن درباره کمینی که نیرو‌هایی از گردان ۵۱ تیپ گولانی در مثلث عیناتا، مارون الراس و عیترون به دام آن افتادند، جزئیات کامل این کمین را شرح داد و تاکید کرد نیرو‌های دشمن در حالی که برای نفوذ به مناطق جنوب شرقی شهر بنت جُبَیل تلاش می‌کردند، در کمین رزمندگان مقاومت افتادند و به مدت سه ساعت درگیری صورت گرفت. سپس دشمن ناچار شد کشته شدگان و مجروحانش را در شرایط آتش باران شدید، به فلسطین اشغالی منتقل کند و پس از پایان این درگیری‌ها تا زمان انتشار بیانیه مقاومت، ارتش دشمن هیچ فعالیت زمینی در این منطقه ثبت نکرد. اتاق عملیات مقاومت اعلام کرد رزمندگان مقاومت به مقابله با حملات رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند و به نیرو‌ها و تجهیزات دشمن در امتداد محور‌های رویارویی، تلفات و خسارت‌های سنگین وارد می‌کنند. نظامیان دشمن فقط در عملیات زمینی در جنوب لبنان، بیش از ۱۱۰ کشته و ۱۵۰۰ مجروح تلفات داشتند. افزون بر آن، نیرو‌های مقاومت ۴۸ دستگاه تانک مرکاوا، ۹ دستگاه بلدوزر نظامی، دو دستگاه هامر، دو دستگاه خودروی نظامی، دو دستگاه نفربر منهدم و ۶ دستگاه پهپاد هرمس ۴۵۰ و یک پهپاد هرمس ۹۰۰ را سرنگون کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



حمله گردان‌های اولیاء الدم به ایلات 
مقاومت اسلامی گردان‌های اولیاء الدم در کانال تلگرام خود تصاویری از حمله دیروزش به هدفی حیاتی در ام الرشراش (ایلات) در فلسطین اشغالی منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



اقدام بولدوزر‌های رژیم صهیونیستی به تخریب خانه‌ها در جنین
خبرگزاری فرانسه از اقدام بولدوزر‌های رژیم صهیونیستی به تخریب خانه‌ها در جنین تصویر پخش کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان 
کارمن جوخدار، خبرنگار شبکه الجزیره عربی، در حساب کاربری ایکس خود این تصاویر را از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهرک حانین در جنوب لبنان منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



روایت رئیس بیمارستان الشفاء از شکنجه و بازداشت به دست صهیونیست‌ها
رئیس مجتمع بیمارستانی الشفاء در غزه، تاکید کرد نظامیان صهیونیست پس از بازداشت او در نوار غزه، تلاش کردند با شکنجه از او درباره وجود سلاح در این بیمارستان، اعترافات دروغ بگیرند. 
به گزارش شبکه تلویزیونی العربی، محمد سلمیه گفت: ما را در محور نتساریم یا آنچه که گذرگاه امن خوانده می‌شود، بازداشت کردند. از همان نخستین لحظه‌ای که نام من را فهمیدند، به طور مستقیم سلاح‌های خود را به سوی من نشانه گرفتند. لباس‌های من را کاملا درآوردند و من را بازرسی کردند و چشمان من را بستند و دستان من را هم از پشت سر، بستند و بازجویی میدانی از من در همان منطقه نتساریم آغاز شد. بازجویی بسیار سخت و همراه با ضرب و شتم بود و ماسه به صورت و دهان من می‌ریختند و با لگد و با باتوم و با سیم‌های فلزی به من ضربه می‌زدند. این بازجویی میدانی حدود یک ساعت طول کشید. همه سوالات آنها درباره این بود که مجتمع بیمارستانی الشفاء یک پایگاه نظامی است و اسیران اسرائیلی در آن درمان شده اند. از من می‌خواستند به صورت علنی یا حتی ضمنی، بگویم که مجتمع بیمارستانی الشفاء حاوی سلاح بود. در حالی که من می‌دانستم بر خلاف ادعای اشغالگران، هیچ سلاح و تونلی در این بیمارستان وجود نداشت.

پس از بازجویی، ما را به زندان بدنام عوفر منتقل کردند. در آنجا تقریبا هر روز ما را با باتوم ضرب و جرح می‌کردند و سگ‌های پلیسی را جان ما می‌انداختند. آنها غذای اندکی به ما می‌دادند و دو انگشت من و یکی از دنده‌هایم را شکستند و چند بار سرم زخمی شد. بدون هیچ علتی، ما را به شدت کتک می‌زدند. پس از آن به زندان نفحه منتقل شدیم.

من سه بار محاکمه شدم، اما در هیچ محاکمه‌ای، هیچ اتهامی علیه من مطرح نشد. اجازه دیدار با وکیل یا نمایندگان صلیب سرخ جهانی را نداشتم. در آخرین محاکمه که در ماه مه در زندان نفحه بود، قاضی به من اعلام کرد که هیچ کیفرخواستی علیه من وجود ندارد، اما در بازداشت خواهم ماند. تا اینکه در اول ژوئیه سال ۲۰۲۴ آزاد شدم.

سخنان قبلی محمد سلیمه: ما از مجتمع بیمارستانی الشفاء بیرون رفتیم، اما به آن باز خواهیم گشت تا به خواست خدا، آن را دوباره بسازیم. ان شاء الله آن را بهتر از قبل خواهیم ساخت تا بتوانیم به ملت خود در آن خدمت کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ویرانی برجای مانده از اصابت موشک به کریات شمونه 
پایگاه فلسطینی عرب ۴۸ در کانال تلگرام خود تصویری از اصابت مستقیم موشک به یک ساختمان در کریات شمونه، پس از رگبار موشکی از لبنان منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


لحظه اصابت چندین موشک به شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه 
شبکه نبا عربستان در حساب کاربری ایکس خود این تصاویر را از لحظه اصابت چندین موشک به شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه در اصبع الجلیل پس از رگبار موشکی مقاومت اسلامی لبنان، منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

حمله رژیم صهیونیستی به تدمر سوریه

کانال تلگرامی صابرین نیوز از حمله رژیم صهیونیستی به شهر تدمر در سوریه خبر داد که در نتیجه آن چند نفر زخمی شدند و خساراتی به منطقه وارد شد.

موشک باران مقر فرماندهی صهیونی در محور نتساریم 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)